Sommerfester & arbejdsdage
24. august 2012 - Arbejdsdag og sommerfest
Fredag den 24. august 2012 fik bedene ved kørevejen ved baghusene en ordentlig omgang. Nuværende bunddække fjernet da det er groet til i senegræs. I stedet plantes jordbærplanter. Kl. 18 blev der tændt op i grillen og det var startskud til sommerfesten som traditionen tro blev holdt i carportene.
Den 18. juni 2011 - Arbejdsdag
Lørdag den 18. juni var der arbejdsdag, som egentligt skulle have fundet sted i maj måned, men som blev udskudt pga. regnvejr. Vejret den 18. var heller ikke det bedste, men de fremmødte knoklede trods regnen hele dagen med fjernelse af buske ved bagudgangen fra 79U, anlæggelse af ny fliseterrasse samt opsætning af nyt hegn ud til indkørslen ved nabohuset.
Den 11. september 2010 - Arbejdsdag og sommerfest
Lørdag den 11. september holdt vi arbejdsdag med efterfølgende fællesspisning under carportene på p-pladsen. Græsplæner og bede trængte meget til at blive ordnet og luget, så alle deltagere arbejdede flittigt med haveredskaberne hele eftermiddagen. Vejret var fint, så trods det lidt sene tidspunkt på året var der ingen problemer. I år havde vi ikke bestilt mad udefra, men hver især medbragte selv pølser og kød til grillen samt drikkevarer. Vi havde en fin aften med stor tilslutning. Det var som altid meget hyggeligt.
Den 22. august 2009 - Sommerfest
Årets traditionalle sommerfest blev afholdt i andelsforeningen efter arbejdsdagen. 14 andelshavere var tilmeldt, og der var superdejlig mad fra Gastronomisk Institut. En rigtig hyggelig aften, og det blev sent, inden de sidste gik i seng.  

 

Der blev dækket op i ly af carportene
Den 22. august 2009 - Arbejdsdag
Før festen havde vi arbejdsdag, da træværket på sydsiden af Baghusene og på affalds- og cykelskurene trængte til en omgang ny rød maling. Det var fint vejr hele dagen, så malerpenslerne blev svunget lystigt. Indimellem blev der slappet af med en kaffepause.  
Der bliver malet træværk på Baghusene
Den 2. august 2008

Årets sommerfest i Andelsboligforeningen Vestergården blev afholdt. Som sædvanligt en hyggelig aften.

Der var tilmeldt 13 andelshavere, men 2 meldte fra igen. Maden blev denne gang bestilt hos Gastronomisk Institut – alle var enige om, at maden bare var helt suveræn god. Da vi kom til pæretærterne til desserten, kunne vi ikke spise så meget, hvorfor det blev foreslået, at vi mødtes igen søndag eftermiddag ved bænken til fælles eftermiddagskaffe og pæretærte.

Det var lidt blæsende i løbet af aftenen, men hen under aften stilnede det af og det blev flot vejr indtil midnat.

Den 18. august 2007


Der holdes sommerfest i andelsboligforeningen. Der er deltagelse af 12 andelshavere, 1 ledsager og 3 børn.

Selv om vejret har været meget ustabilt i august måned, er det næsten den eneste fine sommeraften i måneden, så vi er heldige. God mad, og vi hygger os.